NHL:n paras päällystakki iskee Connor McDavidin kimppuun – nuorella tähdellä vaikeat ajat edessä?

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:n pudotuspelien toinen kierros alkaa Suomen aikaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun Anaheim Ducks ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa.

Pudotuspelisarjan suurin puheenaihe on Oilersin nuoren kapteenin Connor McDavidin massiivinen haaste, kun hän joutuu pelaamaan Selke-ehdokas Ryan Keslerin johtamaa NHL:n parasta puolustavaa hyökkäysketjua vastaan.

– Kesler on ollut ties kuinka monta vuotta putkeen ehdolla parhaalle puolustavalle hyökkääjälle jaettavaan Selke-palkintoon. Se kertoo jo itsessään. Hän ymmärtää oman puolustavan roolinsa, Oilers-tähti McDavid kertoo CBC:lle.

McDavid johti ensimmäisessä pudotuspelisarjassa Oilersin jatkoon viime vuoden Stanley Cup -finalististi San Jose Sharksista.

– San Jose oli joukkue, joka ei halunnut osallistua fyysiseen pelaamiseen. He eivät halunneet saada meidän isoja pelaajia liikkeelle. Minusta tuntuu, että Anaheim ei tule välttämään sellaista peliä, McDavid uskoo.

Kesler valittiin yhdeksi kolmesta Selke-palkinnon ehdokkaasta ja aivan syystä.

32-vuotiaalla jenkkihyökkääjällä on NHL:n eniten puolustuspäässä tehtyjä aloituksia. Hän on voittanut niistä peräti 55,5 prosenttia.

Kesler valittiin NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi 2011.

Anaheimin päällystakkikenttä, missä pelaa Keslerin lisäksi Andrew Cogliano ja Jakob Silfverberg on ollut täysin dominoivassa vireessä tällä kaudella. Kolmikko on yksi suurimmista syistä, miksi Ducks-ryhmä on pelannut loistavan kauden.

Ketjun kapellimestari on kuitenkin tähtihyökkääjä Kesler.

– Hän on niin kiinni vastustajassa, että se kuluttaa heitä pudotuspeleissä. Hän sijoittuu aina hyvin. Hyökkäyspäädyssä häntä on vaikea työntää pois kiekosta ja hän saa vastustajan tähdet pelaamaan omalla kenttäpuoliskollaan, Keslerin ketjutoveri Cogliano analysoi.

Anaheimin ja Edmontonin välinen ottelu alkaa Suomen aikaan 5:30.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!