© Kuva: Getty Images

Patrik Laine naureskeli Yhdysvaltojen lumimyrskylle – ”Suomalaiset rantakelit”

Yhdysvaltojen itärannikolla esiintyi keskiviikkona lumimyrsky, jonka takia lukuisia urheilutapahtumia jouduttiin keskeyttämään. Yksi näistä tapahtumista oli Winnipegin Jetsin ja New Jersey Devilsin välinen ottelu New Jerseyssä.

Winnipegin Patrik Laine sai ylimääräisen vapaapäivän ansiosta aikaa käydä NHL:n toimistolla haastateltavana. Häneltä kysyttiin mielipidettä Yhdysvaltoja itärannikkoa riivaavasta hurjasta lumimyrskystä. Laineen vastaus ei jättänyt ketään kylmäksi.

– Suomalaiset rantakelit, piikitteli Laine NHL.comin haastattelussa.

Laineen uudessa kotikaupungissa Winnipegissä talvi ei ole mikään harvinaisuus. Joulukuussa Winnipegin keskimääräinen lämpötila on -12 ja tammikuussa -19 astetta. Muutenkaan suomalaisena kylmyyteen tottunut Laine ei ota turhaa stressiä lumesta tai kylmyydestä.

Laineen Winnipeg voitti yön ottelussa New York Islandersin loppulukemin 4-2. Laine ei tehnyt pisteitä ottelussa.

Laine kehaisi haastatelussa myös suomalaista urheilukollegaansa Lauri Markkasta. Voit käydä lukemassa jutun klikkaamalla tästä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!