NHL:n megatähti haastoi kaksimetrisen ja 120-kiloisen venäläisjärkäleen tappeluun – loukkaantui myllytyksessä

© Kuva: Getty Images

NHL:n megatähti haastoi yli kaksimetrisen ja 120-kiloisen venäläisjärkäleen tappeluun – katso video kaksikon myllystä alhaalta.

Dallas Starsin ja Vancouver Canucksin välisessä ottelussa tunteet kuumenivat toisen erän lopussa, kun Dallasin kapteeni Jamie Benn ja Vancouverin jättimäinen puolustaja Nikita Trjamkin tappelivat toisiaan vastaan.

Kaksimetrinen ja 120-kiloinen Trjamkin antoi kovan taklauksen Bennille, josta kimpaantuneena Dallasin supertähti haastoi itseään 12 senttiä pidemmän ja 25 kiloa painavamman jättiläisen.

– Loistava suoritus Nikitalta. Se oli hieno taklaus. Benn haastoi hänet ja hän vastasi kutsuun. Se oli hämmästyttävää, kommentoi Vancouverin ruotsalaistähti Daniel Sedin Vancouverin Twitter-tilillä.

Benn ei pystynyt jatkamaan ottelua kolmannessa erässä loukkaantumisen takia. Dallas tiedotti ykköspyssynsä kärsivän ylävartalovammaa. Vielä ei ole tietoa tuliko vamma tappelussa vai sitä ennen.

Benn on tehnyt ennen tämän yön ottelua 65:ssä ottelussa tehopisteet 24+39=63.

Trjamkin tunnetaan enemmänkin kovista taklauksistaan, kuin pistetehtailustaan. Venäläispuolustaja on tehnyt 53:ssä ottelussa tehopisteet 1+6.