Karmivaa epäonnea! NHL-seura menetti kolme sentteriään sairastuvalle – ”Ei vaikuta lupaavalta”

Tampa Bay Lightning pelasi yhden kauden parhaista otteluistaan voittamalla Minnesota Wildin loppulukemin 4-1. Ottelusta tuli kuitenkin jobinpostia, kun peräti kolme keskushyökkääjää joutui jättämään ottelun kesken.

Tampa Bay menetti toisessa erässä Vladislav Namestnikovin ja Tyler Johnsonin alavartalovammojen takia. Loukkaantumishattutemppu täydentyi kolmannessa erässä, kun Cedric Paquette loukkasi vasemman jalkansa.

Lightningin päävalmentaja Jon Cooperilla ei ollut tarkempaa infoa loukkaantuneiden tilasta ottelun jälkeen.

– Ei vaikuta lupaavalta kenenkään heidän puolesta, kommentoi Cooper TSN:n mukaan.

Namestnikov jätti kaukalon toisessa erässä polvivamman takia, joka tuli kiekontavoittelutilanteessa Zach Parisen kanssa. Johnson kannettiin toisessa erässä pois kaukalosta Nino Niederreitterin kovan taklauksen jälkeen.Paquette loukkasi jalkansa maalinedustilanteessa.

Kaikkien kolmen sentterin loukkaantuminen jätti ainoaksi terveeksi keskushyökkääjäksi nuoren Brayden Pointin.

– Ei ole kivaa nähdä kavereita kivuissa ja kannettavan pois kentältä noin, kommentoi ruotsalaispuolustja Viktor Hedman.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!