Kun Toronto Maple Leafs myi aiemmin tällä viikolla maalivahti Jhonas Enrothin Anaheim Ducksiin seitsemännen kierroksen varausvuorosta, moni ajatteli, että tilanne tarkoittaisi joukkueen tekevän sopimuksen Karri Rämön kanssa.

Lue uutinen aiheesta tästä linkistä.

Nyt tilanne on jälleen muuttunut, kun Toronto nappasi riveihinsä Columbus Blue Jacketsin siirtolistalle asettaman maalivahdin Curtis McElhinneyn.

McElhinney torjui edelliset kolme täyttä kautta Columbuksessa, mitä ennen kanadalaisella on kokemusta kakkosmaalivahdin roolista Calgary Flamesista, Anaheim Ducksista, Ottawa Senatorsista ja Phoenix Coyotesista.

Tällä kaudella Blue Jacketsissa McElhinney torjui seitsemässä ottelussa torjuntaprosentilla 92,4.

– Yritämme saada veteraanin kehiin, jotta voimme saada joissain otteluissa [ykkösvahti Frederik Andersenille] lepoa, Maple Leafsin manageri Lou Lamoriello kommentoi CBC:n mukaan.

Koko kauden Torontossa harjoitellut Rämö ei ole pelannut tällä kaudella kuin kolme ottelua AHL-seura Toronto Marliesissa. Suomalaisvahti tarvitsisi todennäköisesti enemmän tuntumaa lähes vuosi sitten sattuneen loukkaantumisen jälkeen, jotta voisi torjua NHL-tasolla.

Aiemmin syksyllä Rämö kertoi SuomiKiekon haastattelussa, että on neuvotellut usean NHL-seuran kanssa, mutta nyt tie ainakin Maple Leafsiin vaikuttaisi olevan jälleen tukossa.