Reid Boucherilla, 23, on meneillään kummallinen kausi, mutta etenkin vuoden 2017 alku on ollut outo.

Hänen aiempi seuransa Nashville Predators asetti hyökkääjän vuoden ensimmäisenä päivänä siirtolistalle, josta hänet nappasi New Jersey Devils.

Kummalliseksi asian tekee se, että Nashvilleen Boucher siirtyi joulukuun alussa, kun Predators nappasi hänet siirtolistalta, jolle hänet asetti – mikäs muukaan joukkue kuin – New Jersey.

Nyt New Jerseyyn palannut Boucher asetettiin jälleen siirtolistalle, päivä sen jälkeen kun Devils nappasi hänet takaisin riveihinsä.

Predatorsilla on siis nyt mahdollisuus napata takaisin hyökkääjä, jonka menetti eilen.

Devils nappasi Boucherin toivoen, että voisi lähettää hänet AHL:ään hakemaan isoja minuutteja. Suoraan siirtolistalta farmiin voi kuitenkin lähettää vain, jos napannut seura on ainoa, joka yritti saada pelaajan riveihinsä listalta.

Boucherin kuitenkin halusi viikon alussa ilmeisesti useampi joukkue, joten AHL:ään passittamisen joutuu jälleen tekemään siirtolistan kautta.

Nyt Boucherilla voi siis olla edessään jälleen uusi joukkueen vaihto, kolmas kerta kuukauden sisään – ehkä jopa takaisin Nashvilleen.

Devilsissä Boucher pelasi alkukaudella yhdeksän ottelua, joissa keräsi tehot 0+2. Nashvillessa yhdysvaltalaishyökkääjä teki yhden maalin kolmeen pelaamaansa otteluun.