New York Rangers on pääsemässä viimein yli loukkaantumissumasta, kun Antti Raanta, Marc Staal ja Jesper Fast ovat palaamassa kokoonpanoon.

Antti Raanta on ollut alaraajavamman takia sivussa hieman yli kaksi viikkoa. Raumalainen loukkaantui 14. päivä tammikuuta käydyssä ottelussa Montreal Canadiensia vastaan. Seura ilmoitti twitterissä, että hyvää kautta pelaava suomalainen on palannut normaaliin harjoitusvahvuuteen.

x - New York Rangers

@NYRangers
Staal, Raanta and Fast practicing in regular jerseys today. Hayes remains out with a lower-body injury. #NYR

Myös puolustaja Marc Staalin ja hyökkääjä Jesper Fastin paluu lähestyy ja miehet harjoittelivat tänään normaalisti muun joukkueen mukana.

Staal on ollut loukkaantuneena lähes koko tammikuun aivotärähdyksen takia. Newyorkilaisten varakapteeni on pelannut edellisen ottelunsa tammikuun 3. päivä. 30-vuotiaan kanadalaisen paluu on iso apu joukkueelle, sillä mies pelaa lähes 20 minuuttia ottelua kohden.

Hyvin kautensa aloittanut Rangers on kärsinyt useista runkopelaajien loukkaantumisista ja valahtanut itäisessä konferenssissa keskikastiin. Sairastuvan puolella on enää vain Kevin Hayes, jonka tilaa seurataan päivä kerrallaan.