© Kuva: AK Bars

Jokereille todella huono uutinen – KHL-seura nosti kätensä pystyyn

KHL-seura Medvescak on nostanut viimeistään nyt kätensä pystyyn loppukaudeksi, mikä on Jokerien kannalta todella huono uutinen.

Medvescak kertoo verkkosivuillaan, että joukkuetta luotsannut Gordie Dwyer koutsaa tänään tiistaina viimeisen KHL-pelinsä Medvescakissa. Dwyer siirtyy sovittua aiemmin Sveitsin Ambri-Piottaan Medvescakin seurajohdon aloitteesta. Medvescak joutuu tulemaan toimeen ilman Dwyeria viimeiset neljä mittelöä.

Lisäksi Medvescak informoi, että tyhjennysmyynti tulee jatkumaan. Hyökkääjä Alexandre Bolduc on tämän seuraavan tyhjennyserän ensimmäinen lähtijä. Lisää siirtoja on siis odotettavissa lähiaikoina ja joukkue tulee heikkenemään entisestään. Medvescak haluaa säästää kuluissa, koska talous on tiukalla. Medvescak luopui jo parhaasta pistemiehestään, kun SM-liigasta tuttu Francis Pare siirtyi Sveitsiin. Toiseksi ahnein pistelinko Colby Genoway häipyi myös jo Sveitsiin.

Jokerien kannalta Medvescakin luovuttaminen on ikävä juttu, sillä narripaitojen kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva Slovan Bratislava pelaa vielä kahdesti Medvescakia vastaan. Slovan ei ole kuin neljän pisteen päässä Jokereista, joten Medvescakin tyhjennys ainakin teoriassa helpottaa Slovanin urakkaa puuttuvien pisteiden metsästämisessä. HK Sotshi on Jokereista ainoastaan kahden pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!