NHL:n heikoin kotijoukkue Colorado Avalanche otti jälleen takkiin kotiyleisönsä edessä, kun Calgary Flames kävi nappaamassa helpon 4-1 voiton Pepsi Centerissä.

Flamesin voiton takuumies oli taas kerran Mikael Backlund, joka vastasi joukkueen 2-0 osuman. Ruotsalaishyökkääjä on tehnyt viidessä viimeisimmässä ottelussa kuusi maalia ja yhdeksän tehopistettä. Backlund on 25 tehopisteillään Calgaryn jaetulla piikkipaikalla joukkueen sisäisessä pistepörssissä.

Näin pitkää maaliputkea ei ole nähty Flamesissa sen jälkeen, kun Curtis Glencross iski maalit seitsemässä ottelussa putkeen keväällä 2012.

Calgaryn ylivoimapelaaminen oli yksi NHL:n tehottomin kauden alussa, mutta joulukuun alusta tähän päivään se on ollut koko sarjan tehokkainta. reilun kuukauden ajan joukkueen ylivoimaprosentti on ollut jäkellyttävä 35,7, kun se on viimeisestä 56 ylivoimastaan onnistunut tekemään maalin 20 kertaa.