HIFK:n kauden loukkaantumismäärät näkyvät karmealla tavalla tilastoissa

Loukkaantumisista käsittämättömällä tavalla kärsinyt Helsingin IFK alkoi saada sairastupaa tyhjäksi viime viikkojen aikana, mutta joukkueella alkaa jälleen olemaan ruuhkaa sairasosastolla.

Torstaina HPK:ta vastaan Miro Heiskanen joutui jättämään ottelun kesken. Lisäksi poissa ovat loukkaantumisten takia Joonas Rask, Robert Leino, Daniel Grillfors, Saku Salmela, Panu Mieho, Micke-Max Åsten ja pitkään sivussa oleva maalivahti Niklas Bäckström.

Pahimillaan HIFK:n kokoonpanosta puuttui yli kymmenen pelaajaa samanaikaisesti. HIFK:n kannalta karua kieltä kertoo se, että jenkkihyökkääjä Corey Elkins on ainoa kaikki 25 ottelua pelannut kenttäpelaaja. Kun lasketaan poissaolojen keskiarvo kaikilta koko kauden mukana olleilta kenttäpelaajilta, on jokainen HIFK:n pelaaja missanut keskimäärin kuusi ottelua.

HIFK ei ole pystynyt kertaakaan pelaamaan täydellä kokoonpanolla eikä pitämään samoja ketjukoostumuksia pitkään kasassa, mikä näkyy heikkona viisikkopelaamisena. Liian moni HIFK:n pelaajista hakee vielä parasta virettään loukkaantumisten jälkeen.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!