KHL:n pelaajayhdistyksen pomo Andrei Kovalenko on antanut varsin kovan kommentin venäläismedialle.

Kovalenko on ottanut tiukasti kantaa KHL-seura Ladan tilanteeseen, jossa pelaajien palkat ovat tällä hetkellä jo kolme kuukautta myöhässä.

– Emme poissulje sitä, että Ladan pelaajat eivät tee valituksia, koska seura saattaa painostaa heitä. Kilpailu työpaikoista on kovaa, eivätkä työnantajat tykkää pestä likapyykkiään julkisuudessa, Kovalenko paukauttaa Russia-Hockey-sivustolle.

– Samaan aikaan me saamme epävirallisia yhteydenottoja pelaajilta.

Kovalenkon mukaan pelaajayhdistyksen kädet ovat sidotut, mikäli pelaajat eivät tee virallisia valituksia maksamattomista palkoista. KHL on tiedostanut Ladan vaikean taloudellisen tilanteen. KHL:n tiedotusosastolta viestitettiin TASSille, että se käy pelaajayhdistyksen kanssa keskustelua tilanteen ratkaisemiseksi.