Missä on Tlusty-show? Kärppien tsekkivahvistuksilta tehoton alku

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Jiri Tlustyn piti olla ”liian hyvä liigaan”. Neljän ottelun jälkeen kasassa on isolla peliajalla yksi kakkossyöttö ensimmäisessä ottelussa. Sen jälkeen on ollut hiljaista. Kolme ottelua kiikaritehoilla, minkä lisäksi kahdessa viimeisimmässä yhteensä kolme laukausta maalia kohti. Torstaina tehoja ei tuonut siirtäminen tulikuuman Mika Pyörälän vierelle ykköskenttään.

Toinen Ouluun samaan aikaan hankittu tsekkivahvistus Jan Hruska on ainoastaan voittanut kivasti aloituksia, mutta muuten ei miehestä ole kuulunut. Kakkosketjun sentteri ei ole ollut vielä kentällä Kärppien tehdessä maalin. Myöskään hän ei pääse toivotulla tavalla maalipaikoille.

Kahden tsekkihyökkääjän vaisu alku Kärpissä on jälleen osoitus siitä, ettei Liigassa pelasteta kriisijoukkuetta parilla hankinnalla. Tlustyn vaisut otteet kertovat myös siitä, ettei NHL:ssä jämärooliin tippunut hyökkääjä välttämättä ollutkaan niin kuuma nimi pelaajamarkkinoilla, mitä Suomessa aluksi luultiin.

Tlustyn piti tulla ratkomaan pelejä, mutta ei osallistu tällä hetkellä kiekolliseen peliin lähes ollenkaan. Hänen vahvuutensa ovat kahden suunnan pelaamisessa, mutta yksin se ei auta tehotonta kärppälaumaa.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS