© Kuva: Juha Tamminen

Kärppien ex-tähtihyökkääjä pahassa tilanteessa – miksei kelpaa kenellekään?

Kärppien ex-tähtihyökkääjä Lukas Kaspar on pahassa tilanteessa, sillä mies ei näytä kelpaavan kenellekään.

Kaspar on jo toisen kerran lyhyen ajan sisään laitettu KHL:n siirtolistalle. Dinamo Moskovassa tällä sesongilla pelannut tshekki oli ensimmäisen kerran siirtolistalla 18. marraskuuta, mutta yksikään toinen KHL-seura ei ex-Kärppää kelpuuttanut 48 tunnin sisällä.

Kaspar on pelannut tällä kaudella ainoastaan yhdeksän KHL-peliä teholukemilla 1+2. Hänen KHL-diilinsä ulottuu ensi kauden loppuun saakka.

Kaspar pelasi kahteen otteeseen Kärpissä. Kaudella 2009-10 hän loisti runkosarjassa oululaissikermässä ollen joukkueensa kolmanneksi paras pistemies. Toisen pätkäpestinsä mies vietti Oulussa toissa kaudella.

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!