Urallaan yhteensä 450 NHL-ottelua tähän mennessä pelannut Jiri Tlusty teki debyyttinsä Liigassa, kun hän viiletti ensimmäistä kertaa Kärppien paidassa perjantaina Hämeenlinnassa.

Tlusty pääsi heti pisteille, kun hän oli alustamassa toisessa erässä Shaun Heshkan ylivoimamaalia.

Isoiten esillä oli lopulta Leijonien riveissä Karjala-turnauksessa pelannut Mika Pyörälä, joka iski kaksi maalia.

Pyörälän illan toinen katkaisi HPK:n kirin kolmannessa erässä ja Kärpät vei lopulta kamppailun nimiinsä lukemin 3-1.

Kärpät esitteli ottelussa myös toisen uuden vahvistuksen Jan Hruskan, joka viiletti Tlustyn ja Niklas Hagmanin välissä kakkosketjun sentterinä.

Ketju olikin paljon esillä, vaikka tulosta se ei tasakentällisin pystynytkään tekemään. Muun muassa Tlusty oli rakentelemassa lukuisia paikkoja, joita ketjun toinen laituri Hagman ehti hukkailla vaikka kuinka.

Kärpät on tulessa taas lauantaina, kun se kohtaa vierasottelussa TPS:n. HPK:lla ohjelmassa on puolestaan samana päivänä vierasottelu SaiPaa vastaan.