NHL-urallaan 501 runkosarjaottelua kahdessa eri seurassa pelannut David Moss päätti pistää hokkarit naulaan.

Moss, 34, pelasi viime kaudella Sveitsissä, mutta tälle syksylle ura ei enää jatkunut.

– Olen aina etuoikeutettu, kun voin sanoa, että olen pelannut NHL:ssä. Tulen ikävöimään kaikkia joukkuetovereita ja mahtavia ystävyyssuhteita mitä olen saanut viimeisten 10 vuoden ajan. Jääkiekkomaailma on erittäin spesiaali paikka ja olen onnekas, että olen saanut olla osa sitä, Moss sanoi tiedottaessaan uran päättymisestä.

NHL:ssä Moss edusti ensin pitkän ajan Calgary Flamesia. Sen jälkeen osoite vaihtui Phoenixiin, missä hän edusti Coyotesia kolmen vuoden ajan.

Sveitsissä seurana puolestaan toimi EHC Biel-Bienne.

USA:n maajoukkueessa hän esiintyi kaksissa MM-kisoissa. Ensin keväällä 2010 ja sitten keväällä 2013.