© Kuva: AK Bars

KHL:ltä järisyttävä ratkaisu: veloissa olevan seuran presidentti hyllytettiin!

KHL on päätynyt varsin järisyttävään ratkaisuun, joka koskee veloissa riutuvaa Medvescakia.

Uutistoimisto RIA Novostin mukaan KHL on hyllyttänyt Medvescakin presidentin Damir Gojanovicin! Medvescakin pelaajat odottavat yhä viime kauden saataviaan, minkä KHL laittaa huonon seurajohtamisen piikkiin. Tämän takia Gojanovic on joutunut hyllylle.

Medvescak on RIA:n mukaan velkaa pelaajilleen 7,2 miljoonaa ruplaa. Viimeinen maksupäivä rästeille oli 15. syyskuuta, mutta kroaattiseura ei kyennyt hoitamaan velvoitteitaan. Medvescak ei myöskään toimittanut KHL:lle edes minkäänlaista maksuaikataulua, vaikka se oli vaadittu.

KHL:n presidentti Dmitri Tshernyshenko uhkasi jo syyskuun alussa seurajohtajia kovilla henkilökohtaisilla rangaistuksilla. Kolme seuraa sai tuolloin kiellon pestata uusia pelaajia 15. syyskuuta saakka. Syynä olivat viime sesongin rästit pelaajille. Tuolloin Tshernyshenko ei kertonut näiden kolmen seuran nimiä, mutta nyt nekin ovat tiedossa: Medvescak, joka on yhä velkaa pelaajilleen sekä Admiral ja HK Sotshi, jotka pääsivät RIA:n mukaan pannasta hoitamalla velvoitteensa pelaajilleen.

» KHL:n lopputulokset ja tuoreimmat uutiset löydät erikoissivultamme!