Hannes Hyvönen toivoo Suomelta joukkuepelaamista – ”Ei ole Teemun tai Sakun kaltaisia ratkaisijoita”

Leijonien entiset hyökkääjät Toni Mäkiaho ja Hannes Hyvönen arvioivat Suomen avausmatsia World Cupissa.

Suomen vastustaja on tuolloin Pohjois-Amerikan nuoret tähdet.

– Tulee takuulla vauhdikas matsi. Suomen pitää pystyä heti avauspelissä tehokkaaseen viimeistelyyn ja puolustamisen tulee olla tiivistä. Harjoitusmatsit antoivat joukkueelle tärkeitä yhteisiä kokemuksia, mutta nyt on tosi kyseessä ja uskon, että Marjamäki ja kumppanit saavat hiottua Leijonat iskuun ennen kuin kiekko putoaa jäähän, sanoo Mäkiaho Brotherpuckers-blogissaan.

– Aina jännittävässä avausmatsissa on olennaista, että ollaan heti ensi sekunneista lähtien hereillä. Meidän vahvuus on aina ollut tiivis joukkuepelaaminen ja varsinkin nyt se korostuu, kun ei ole Teemun tai Sakun kaltaisia kokeneita ratkaisijoita, Hyvönen kommentoi.

– Sanomattakin on selvää, että maalivahtipelin pitää olla ihan priimaa ja uskon, että se tulee sitä myös olemaan, jatkaa Mäkiaho.

– Kyllä mäkin luotan meidän veskareihin, mutta turnauksen ajankohta on mielenkiintoinen, kun pelejä ei ole juurikaan alla. Sama tietysti myös vastustajalla, mutta Leijonien kohdalla maalivahdit näyttelevät vain niin suurta roolia, Hyvönen sanoo.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.