© Kuva: Getty Images

NHL-kohulupaus perusteli valintaansa – ”Ei kukaan odottanut tätä”

New York Rangersin kanssa tulokassopimuksen tehnyt Jimmy Vesey perusteli valintaansa konferenssipuhelussa median kanssa.

Vesey nosti esille erityisesti kaverisuhteen Kevin Hayesiin.

– Olen hänen kanssaan hyviä kavereita. Hänet olen tuntenut lapsesta saakka. Pelasimme yhdessä, kun vartuimme ja treenaamme kesällä yhdessä. Olen puhunut hänen kanssaan paljon. Kevin meni läpi saman prosessin kaksi vuotta sitten. Kyselin paljon häneltä prosessin aikana ja hänellä oli suuri vaikutus valintaani, Vesey sanoi Boston Heraldin mukaan.

Muita asioita, jotka vaikuttivat päätökseen, olivat Veseyn mukaan kaverisuhde Chris Kreiderin kanssa sekä se kuinka Rangersin pelaajien kehityksestä vastaava Chris Drury esitteli asiansa.

Veseyn mukaan hän ei olisi halunnut tilanteesta yhtä suurta kuin miksi se nyt paisui.

– Se alkoi elää omaa elämäänsä, jos olen rehellinen. Ei kukaan, minä tai kukaan muu, odottanut tätä. Jos puhutte jollekin, joka tuntee minut, niin he sanovat minun olevan hiljainen poika ja minulla ei ollut tarkoitusta tehdä tästä tällaista mediasirkusta, Vesey kertoi.

Veseyn sopimus Rangersin kanssa on kaksivuotinen.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!