© Kuva: Pekka Mäntylä

Ässät teki tuntuvan taloudellisen tappion – taustalla kaksi merkittävää syytä

Ässien taustayhtiö teki viime kaudella selvän tappion.

HC Ässät Pori Oy:n hallitus esittää 16.8.2016 pidettävälle yhtiökokoukselle vahvistettavaksi tilinpäätöstä, jossa tilikauden tulos on 324.650,64 euroa tappiollinen. Tilikauden 2015-2016 liikevaihto oli 5.707.213 euroa, lisäystä edelliseen tilikauteen oli 5,26%.

– Suurimmat syyt tappiolliseen tilikauteen olivat huono urheilullinen menestys sekä ennakoitua suuremmat taloudelliset panostukset Porin jäähallin peruskorjaukseen ja saneeraukseen, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Ässät ei yltänyt pudotuspeleihin, vaan jäi sijalle 12.

» Erikoissivultamme löydät Liigan ottelut, tulokset, taulukot, uutiset ja Liiga-kampanjat!