Arttu Luttinen HIFK:n kippari – Lennart Petrell ja Daniel Grillfors varakapteenit

© Kuva: Juha Tamminen

IFK:n kapteeni kaudella 2016-2017 on Arttu Luttinen.

Kausi on 32-vuotiaalle Luttiselle toinen IFK:n liigajoukkueen kapteenina. IFK:n varakapteenina Luttinen on toiminut neljällä kaudella. Yhteensä hän on pelannut 12 kauden aikana 590 runkosarjan ottelua IFK:ssa, mikä on viidenneksi eniten seuran historiassa.

Joukkueen varakapteenit ovat Lennart Petrell ja Daniel Grillfors. Petrell, 32, palasi viime keväänä viiden ulkomailla vietetyn kauden jälkeen IFK:hon ja aloittaa nyt uransa kymmenennen kauden seurassa. Grillfors, 34, aloittaa kolmannen kautensa IFK:ssa. Hän toimi joukkueen varakapteenina myös viime kaudella.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.