© Kuva: Getty Images

NHL-seuran luotsi yllättyi kesän lukuisista muutoksista: ”Jotain muuta mihin olen tottunut”

Suomalaisten Aleksander Barkovin ja Jussi Jokisen edustamassa seurassa Florida Panthersissa on tapahtunut melkoisesti muutoksia kesän aikana.

Varsinkin Panthersin puolustus on mennyt kovalla kädellä uusiksi. Seurasta lähtivät niin kauppojen kuin vapaille markkinoille karkaamisen myötä Brian Campbell, Dmitry Kulikov ja Erik Gudbranson.

Tilalle ovat tulleet Keith Yandle, Mark Pysyk ja Jason Demers.

Maalivahtiosastolle se on myös raahannut James Reimeriä ja Reto Berraa.

Muutoksia on saanut läheltä katsella Panthersin päävalmentaja Gerard Gallant.

– Sitä haluaisi saada saman joukkueen takaisin koutsin näkökulmasta, mutta samalla on olemassa palkkakatto-ongelmat, mitkä tulevat mukaan haasteeksi. Se on vähän jotain muuta, mihin oletn tottunut, Gallant sanoi Florida Sun-Sentinelin mukaan.

– Olin hieman yllättynyt muutoksista, mutta kokonaisuudessaan meillä on varsin hyvä joukkue jalkeilla.

Panthersin joukkueen runko on rakentumassa ja rakentunut todellisen mixin ympärille. Barkov, Aaron Ekblad ja Jonathan Huberdeau ovat nuorempia tähtiä, jotka ovat ottaneet isoa roolia seuran riveissä. Kokenutta osastoa edustavat Jokisen lisäksi Jaromir Jagr ja Roberto Luongo.

– Haluan meidän olevan parempi joukkue ja me tulemme olemaan parempi joukkue. Paperilla uskon, että olemme, mutta se sama pitää tehdä jäällä. Siellä on jotain todella hyviä pelaajia, jotka saimme napattua. Kiekkoa hyvin liikuttavia taitavia kavereita.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!