Vladislav Tretjak hämmästelee kohu-uutisointia: ”Seuratkaa virallista tietoa”

© Kuva: Getty Images

Venäjän jääkiekkoliitto on vihdoin antanut tiedotteen keskiviikon kohu-uutiseen liittyen.

Allhockey-sivuston mukaan Venäjän alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue jättäisi ikäluokkansa MM-kisat väliin, sillä suurin osa joukkueen pelaajista on kärähtänyt meldoniumista (uutinen).

Venäjän jääkiekkoliiton puheenjohtaja Vladislav Tretjak ei ainakaan myönnä mitään dopingkäryä.

– Olen yllättynyt näistä juniorimaajoukkuetta koskevista kiivaista huhuista ja keskusteluista. Jääkiekkoliitto nimittää maajoukkueen koostumuksen, Tretjak sanoi tiedotteessa.

– Joukkueen kokoonpano kerrotaan – kuten on suunniteltu – huomenna klo 17. Seuratkaa virallista tietoa, joka tulee verkkosivuillemme.

Allhockeyn mukaan on mahdollista, että Venäjän vuotta nuorempi U17-maajoukkue matkuistaisi Yhdysvaltoihin edustamaan maataan vuotta vanhempien sarjassa. Venäjän U18-maajoukkuetta valmentanut Vitali Prohorov on kuitenkin erotettu. Hän myönsi R-Sportille, että joukkueen koostumus tulee vaihtumaan.

Tilanne on tällä hetkellä vielä erittäin sekava. Esimerkiksi Venäjän U18-maajoukkuepelaajia ei ole informoitu kotiin jäämisestä.

– Meille ei ole kerrottu mitään. Totta kai olemme valmiita lähtemään MM-kisoihin. Olemme koko kauden valmistautuneet niihin. Meillä kaikki on normaalisti, sanoi Venäjän U18-maajoukkuepelaaja German Rubtsov R-Sportille.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.