Tapparan valmennusjohto teki melkoisen tempun, kun se laittoi puolivälierien neljänteen otteluun Raumalle maaliin 21-vuotiaan Dominik Hrachovinan, jolla ei ollut vyöllään yhtään pudotuspeliottelua.

Tshekeissä syntynyt vahti on pelannut tällä kaudella pääosin Tapparan A-junioreissa, divarin LeKissä ja HPK:ssa. Tapparan runkosarjapelejä kertyi 17 kappaletta torjuntaprosentilla 92,2.

Kaksi nollapeliä Lukkoa vastaan torjunut Tomi Karhunen oli torstaina poissa kokoonpanosta, mutta syytä poissaoloon ei ole kerrottu. Hracovina pelasi kuitenkin loistavasti, torjui 29 laukausta ja johdatti kirvespaidat 3-1-voittoon.

Onko Karhunen ulkona edelleen ja miksi? Ja jatkaako Hracovina maalinsuulla myös lauantaina, kun sarja on Tapparalle katkolla? Jos Karhunen ei ole käytettävissä, todennäköisesti jatkaa, sillä Tapparan kolmas maalivahti on nippa nappa 18-vuotias juniori Kimmo Rautiainen.

– Aamulla kuulin, että pelaan. Sama se on koska se kerrotaan – aamulla tai illalla. Aina pitää olla valmis, ettei tarvitse sitten hävetä pelin jälkeen. Tosi hieno tunne jätkien puolesta. Jere Karjalainen teki kaksi maalia ja jätkät puolusti todella hienosti: kukaan ei ajanut päälleni – se oli ihan hienoa jätkiltä, kiitti vaan, Hracovina muisteli Aamulehdessä uransa ensimmäistä pudotuspeliä.