Newsdayn toimittaja Steven Zipay spekuloi tuoreessa kolumnissaan New York Rangersin maalivahdin Antti Raannan mahdollisella henkisellä romahtamisella. Raanta ei ole saanut kuin kaksi starttia sitten joulukuun puolen välin, eikä hänen otteensa ole vakuuttanut.

– Rangersin valmentajalla Alain Vigneaultilla on nyt uusi asia mietittävänä, miten hän etenee varamaalivahdin kanssa, jonka tuomat hyödyt ovat jokseenkin tuntemattomat, Zipay kirjoitti.

Rangersin selvä ykkösvahti on Henrik Lundqvist. Toinen varteenotettava varavahti on ruotsalainen Magnus Hellberg, mutta hänellä ei juuri NHL-kokemusta ole. Raannan itseluottamuksen romahtaminen ja huonot otteet voivatkin pakottaa Rangersin pelaajakaupoille.

– Rangers menee niin pitkälle kuin Lundqvist heidät pystyy viemään. Mutta jos Raanta ei pysty auttamaan pisteiden saamisessa ja antamaan Lundqvistille hengähdysaikaa, Vigneaultin tulee tehdä päätös maalivahtiosaston suhteen, Zipay totesi.