Viime kauden Liiga-flopin vaellus jatkuu – vuorossa viides seura alle puoleen vuoteen

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Jenkkipankki Dan Spang jatkaa kauttaan saksalaisen Hamburg Freezersin paidassa.

DEL-liigassa pelaava Freezers on tehnyt Spangin kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen. Hampurilaisseura viestittää asiasta verkkosivuillaan.

Freezers on Spangin neljäs seura kuluvalla kaudella. Mies aloitti pelaamisen KHL:n Torpedossa. Spang sai syyskuun lopulla potkut ja pelasi tämän jälkeen pari kuukautta Tshekin Extraliigan HC Kometa Brnossa.

Vuoden lopulla Spang pakitteli sveitsiläisen Luganon paidassa Spengler Cupissa. Alkuvuoden Spang on ollut pelaamatta. Spang poistui Kärppien pelaajaluettelosta elokuun lopulla, joten mies on ollut kirjoilla viidessä eri seurassa alle puolen vuoden aikana.

32-vuotias Spang pelasi viime kaudella Kärpissä. Oululaisten riveissä mestaruuden voittaneella Spangilla oli sopimus Kärppien kanssa myös kaudesta 2015-2016, mutta seura purki kontrahdin viime kesänä pelaajan vaisujen otteiden vuoksi.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!