Ässien päävalmentaja vaihtuu ensi kaudelle.

Toista peräkkäistä kauttaan patajoukkuetta luotsaava Pekka Rautakallio ei jatka tehtävässään tulevalla sesongilla.

– Toivomme joukkueelle työrauhaa ja kommentoimme tulevan kauden valmennukseen liittyviä asioita seuraavaksi kauden päättymisen jälkeen. Keskitymme nyt täysillä tähän kauteen ja uskon, että menemme keväällä vielä pitkälle, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki sanoo tiedotteessa.

Ässät julkistaa uuden valmennusryhmän kuluvan kauden päätyttyä. Käytävähuhuissa vahvimpana ehdokkaana Rautakallion tilalle on pidetty Bluesin päävalmentaja Jyrki Ahoa.

Ässät ja Blues kohtasivat viime viikon keskiviikkona Espoossa. Blues voitti pelin 3-2 ja ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Rautakallio syytti ulkopuolisia häiritötekijöitä, jotka ovat sekoittaneet pelaajien ajatuksia. Häiriötekijöiksi Rautakallio mainitsi valmentajaspekulaatiot. Kommentti oli tiettävästi kuitti Ässien seurajohdolle.

Rautakallio oli pitkään Ässien ykkösvaihtoehto myös ensi kaudelle, mutta huhujen mukaan pataseura käänsi kelkkansa Ahon suuntaan, mistä Rautakallio on närkästynyt.

Yllä olevalla videolla Blues-Ässät -ottelun lehdistötilaisuus.