Kommentti: Suuri paljastus: näin Sinustakin voi tulla todellinen kiekkohipsteri!

© Kuva: Ilari Isotalo
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Hei sinä hipsteri siinä! Juuri sinä nuorukainen oudossa parrassa ja mukahassussa T-paidassa.

Kyllä, kirjoitan juuri Sinulle. Sinulle, joka olet vuosia käynyt Flow-festareilla ja vastustanut soittolistoja.

Olet ehkä huomannut, että otteesi edelläkävijänä on lipsumassa. Flow on kansankielellä niin meinstriimii ja niitä soittalistojakin vastustavat nykyisin kaikki.

Ei hätää! Minulta löytyy nimittäin ratkaisu, jolla Sinut saadaan jälleen takaisin etujoukkoihin. Kehityksen kärkilinjaan. Porukkaan, joka voi kulkea kaduilla rinta rottingilla ja feikkireibanit myös marraskuussa naamallaan.

Todellinen hipsteri seuraa nykyään nimittäin Mestistä. Jääkiekkosarjaa, jonka suosio on niin alhaalla, että se on kohta jo IN.

Mestis-fanit ovat juuri nyt sitä porukkaa, jotka saavat olla Suomessa varsin rauhassa. Varmin tapa saada kaikessa mukana olevat ystäväsi hiljaiseksi on pamauttaa tapas-illassa Mestis-kortti pöytään.

Jos joku tuttu heittää kehiin taas jonkun indiebändin, jonka urbaani flamencovaikutteinen fuusiomaailmanmusiikki on nyt muodissa, namedroppaa vastapalloon Aki Keinänen ja oheen vaikkapa TUTO Hockeyn karvauspelaaminen.

Toimii. Annan siitä tehtaan takuun. Eikä siinä vielä kaikki! Isken tähän vielä muutaman lisäohjeen, joilla kiekkohipsterin aurasi lähtee samantien lentoon:

1. Kukaan ei oikein tiedä, mistä Mestiksestä pelataan. Se ei haittaa, sitä voi seurata kuin Salkkareita. Niiku ironisesti. Tässä malliesimerkki someen sopivasta päivityksestä:

Taas tääl Mehtimäellä. LOL, en tiiä ees, mistä pelataan. Mut eip oo paljo viivelähtöi #LMAO #Mestis

2. Tästä päästään seuraavaan kohtaan. Todellinen kiekkohipsteri vastustaa Meidän Peliä. Se on jääkiekon oma soittolista. Harva tietää, mitä se meinaa, mutta sitä kannattaa silti vastustaa.

Hauku samalla viivelähdöt. Hyi. Ne on ihan skeidaa. Jos vain mahdollista, muista lytätä Pekka Virta ja KalPan pelitapa. Ne on ihan buu, vaikka joskus muka voittavatkin.

3. Todellinen hipsteri tuottaa sisältöjä myös someen. Bloggaus on ihan OUT, mutta videobloggaus eli vloggaus toimii! Kun haukut viivelähtöjä ja dumaat niitä taklauksissa selkänsä kääntäviä nössöjä, tulee plussaa runsaasta syljen erityksestä ja karjumisesta. Eikä muutama krokotiilin kyynelkään haittaa.

4. Kuulostaa helpolta? Sitä se onkin. Hommaan sisältyy silti myös muutama ansa, johon tuore kiekkohipsteri sortuu.

Esimerkiksi Jukka Jalonen tunnetaan Meidän Pelin kehittäjänä. Koutsina, joka lanseerasi aikanaan tämän mystisen pelitavan. Häntä ei kuulu silti dissata. Todennäköisesti siksi, että hän on voittanut MM-kultaa. Tai sitten hän on vain tosi hyvä tyyppi. Veikkaan jälkimmäistä.

5. Näillä pääsee jo hyvään alkuun. Ja jos aiheet meinaa loppua, voi aina kaivaa kritiikkiä myös tiedottamisesta. Mestiksen ja Liigan kanavat ovat hyviä kohteita siihen – joku siellä kuitenkin töppää tai tekee jotain koko ajan väärin.

6. Ja jos sekään ei toimi, selostajat ja toimittajat ovat myös hipsterin hyviä kohteita. Ne kun tuppaavat liioittelemaan joskus.

Ilari Isotalo
Twitter: @IlariIsotalo

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS