Jokerit kärsi sunnuntain KHL-kierroksella niukan tappion sarjan kärkiseuralle Lokomotiville.

Kamppailu oli vielä kolmannen erän alussa 1-1, mutta yksi ylivoimamaali ja yksi tyhjiin tehty osuma käänsivät pelin Lokomotiville.

Ilmeeseen joukkojensa osalta Jokereiden päävalmentaja Erkka Westerlund oli tyytyväinen.

– Tämä oli vähän pudotuspelimäinen peli, missä oli kaksi hyvää joukkuetta vastakkain. Pelasimme hyvän pelin, missä kokonaisuus oli ihan hyvä. Mutta se ei vaan riitä näissä peleissä, Westerlund kertasi seuran verkkosivuilla.

– Lopussa tuli muutama vahinko, mistä vastustaja pääsi tekemään ensin 1-2 ja sitten vähän helposti tulleen osuman tyhjiin. Mutta se on näissä peleissä vain niin pienestä kiinni.

Yksi selkeä parannuskohde nousi Westerlundilla näkemyksissä esille.

– Hyökkäyksien päättäminen ennen kaikkea tasakentällisin on isoimpia asioita, missä pitää parantaa. Pitää löytää se tie sinne maalin eteen ja pitää pystyä pelaamaan sitä kiekkoa innokkaammin sinne. Sitten hyödyntää tilanteita siellä.

– Sama tietenkin on ylivoimassa, mutta ennen kaikkea tasakentällisin suoraviivaisuutta kaivataan ehdottomasti, Westerlund linjasi.

Jokerit sai myös hieman huonompia uutisia kesken sunnuntain ottelun, kun joukkueen paras pistemies Brandon Kozun tippui leikistä pois ensimmäisessä erässä. Kozunia taklattiin päähän, minkä jälkeen hän ei enää pelannut.

– Katsotaan nyt mikä on tilanne sitten seuraavaa peliä ajatellen, Westerlund sanoi Kozunista.

Seuraava ottelu Jokereilla on edessä tiistaina, kun vierasottelussa vastassa on HK Sotshi.