32-vuotias laitahyökkääjä Curtis Glencross voi joutua lopettamaan uransa sen vuoksi, että yksikään NHL-seura ei näytä haluavan häntä palkkalistoilleen.

Glencross kävi try-outeilla sekä Torontossa että Coloradossa, mutta kumpikaan try-out ei johtanut mihinkään.

– Luulin, että tekisin Coloradon kanssa sopimuksen. Puhuin Patrick Roy’n kanssa puhelimessa melkein tunnin. Hän sanoi heidän haluavan hankkia pakin ensin, joten odotin, odotin ja odotin ja mitään ei lopulta tapahtunut, Glencross totesi TSN:lle.

Glencrossia ei kiinnosta pelaaminen AHL:ssä, KHL:ssä tai muualla Euroopassa.

– Se (lopettaminen) on sydäntäsärkevää, mutta meitä varten on olemassa suunnitelma. En pysty asiaa muuten näkemään. Olen pelannut yli kymmenen vuotta ammatikseni jääkiekko, mikä on jo pitkä aika. Katsotaan jos jotain tapahtuu seuraavien viikkojen aikana. Teen sen jälkeen päätökseni.