Suomalaispelaajat olivat varsin mukavasti esillä yön NHL-harjoitusotteluissa.

Pittsburgh Penguinsin murskavoitossa 7-3 Olli Määttä nakutti Penguinsin paidassa tehot 1+1.

Penguinsin riveissä nähtiin muun muassa Phil Kessel ensimmäistä kertaa kehissä. Kessel pamautti heti kaksi maalia.

Vastustajana toimineen Carolina Hurricanesin maalilla Rasmus Tirronen otettiin sisään hieman ennen ottelun puoltaväliä.

Florida Panthersin ja Dallas Starsin ottelussa Aleksander Barkov oli syöttämässä Jonathan Huberdeaun toista osumaa. Panthers vei kamppailun nimiinsä lukemin 3-2.

New York Rangesin ja Philadelphia Flyersin ottelussa Antti Raanta torjui Rangersin maalilla ottelun toisen puoliskon. Sen aikana selän taakse upposi kiekko kolmesti. Torjuntoja Raannalle merkattiin 17.

St. Louis Bluesin ja Columbus Blue Jacketsin toisessa ottelussa (joukkueet pelasivat kaksi kamppailua) Antti Pihlström nappasi syöttöpisteen Blue Jacketsin paidassa. Bluesin kotiottelussa lukemat olivat isännille 5-2 ja Blue Jacketsin kotiottelussa isännille 3-1. Pihlström pelasi ottelussa, jossa Blue Jacketsin toinen ryhmä oli vieraana.

Winnipeg Jetsin ja Minnesota Wildin kohtaamisessa Niklas Bäckström oli erittäin hyvässä iskussa ja nappasi nollapelin 28 torjunnan myötä. Jatkoajalla 1-0-voittomaalin Wildille iski Matt Dumba.

Chicago Blackhawksin ja Detroit Red Wingsin välisessä ottelussa sekä Teuvo Teräväinen ja Teemu Pulkkinen onnistuivat maalinteossa. Molemmille merkattiin osumat mieheen. Blackhawks vei kamppailun nimiinsä jatkoajalla lukemin 5-4.

Colorado Avalanchen ja Anaheim Ducksin ottelussa nähtiin myös kaksi suomalaista maalintekijää. Sekä Avalanchella Mikko Rantanen että Ducksilla Julius Nättinen räppäsivät yhden maalin. Avalanche vei ottelun nimiinsä jatkoajalla lukemin 5-4.