Perjantaina liigassa pelattiin useampi mielenkiintoinen kohtaaminen, kun muun muassa Tampereella vastakkain olivat Tappara ja TPS, Lappeenrannassa taas kärkiottelussa kohtasivat SaiPa ja Kärpät.

Tampereella nähtiin paljon draamaa, sillä Tappara näytti etenevän voittoon, mutta mitä vielä. Ajassa 58:52 Tero Koskiranta toi TPS:n tasoihin ja vain 27 sekuntia ennen kolmannen erän loppua Tomi Kallio iski vierailijat johtoon.

Loppulukemat olivatkin täten TPS:lle 3-2.

Lappeenrannassa kärkiottelussa Kärppiä vastaan SaiPa onnistui nousemaan voittoon, kun rankkareilla peli kääntyi sille lukemien oltua 4-3 SaiPalle. Voittomaalikilpailussa ainoana onnistujana kunnostautui Chad Rau, joka osui myös varsinaisella peliajalla.

Kärppien puolella kahden maalin iltaa vietti Lasse Kukkonen.

Raumalla Lukko sai mieluisia uutisia, kun Ville Vahalahti pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa. Vahalahti oli alustamassa yhtä osumaa, kun Lukko vei ottelun Pelicansia vastaan nimiinsä lukemin 4-1.

Vasta Pelicansiin siirtynyt Niko Hovinen pääsi myös nopeasti kehiin, kun hänet vaihdettiin kolmannessa erässä tolppien väliin Sami Rajaniemen tilalle.

Jyväskylässä JYP sai vieraakseen HPK:n, joka oli käynyt jo kriisipalaveria edellisen tappionsa jälkeen. HPK:n alkukausi on ollut huono, mutta nyt sille tuli hieman petrausta, kun mukaan tarttui vierasvoitto. Loppulukemat merkattiin HPK:n eduksi 6-3.

Kolmen tehopisteen iltaa Jyväskylässä vietti HPK:n Vojtek Polak, joka napautti tehot 2+1.