32-vuotias hyökkääjä Curtis Glencross on yhä vailla työnantajaa. Hän harmittelee samalla edellistä sopimustaan, jossa hän otti eri arvioiden mukaan 2-4 miljoonan dollarin palkanalennuksen, koska halusi auttaa silloista seuraansa Calgary Flamesia.

– Vaikka kuinka paljon rakastankin Calgarya, kutsun sitä kodikseni ja tapasin siellä mahtavia ihmisiä, niin sitten kun on tullut aika rahastaa, niin silloin täytyy rahastaa. Sopimuksen yhteydessä ei voi ottaa palkanalennusta tai ”kotiseuran alennusta”, sillä asiat muuttuvat, Glencross kertoi Calgary Sunille.

Glencross lopulta ajautui Flames-valmennuksen epäsuosioon ja hänet kaupattiin pois Washingtoniin viime kauden siirtotakarajalla.

Kanadalaispelaaja hämmästelee sitä, kuinka hiljaiset vapaat markkinat NHL:ssä on käynnissä.

– Kaikki odottavat saavansa vapilta markkinoilta hyvän sopimuksen, mutta se ei mene niin. Luulin, että olisin saanut jo sopimuksen, mutta näyttää, että markkinoilla ei ole liikehdintää, koska monet seurat ovat lähellä palkkakattoa.

Glencross teki vuonna 2011 Flamesin kanssa nelivuotisen sopimuksen, jonka keskimääräinen kausipalkka oli 2,55 miljoonaa dollaria.