Mestiksessä pelaava Jokipojat on haalinut pakistoonsa kaksi kovaa tekijää.

Jokipojat on solminut yksivuotiset pelaajasopimukset Juuso Akkasen ja Esa Lehikoisen kanssa. Kokenut puolustajakaksikko liittyy välittömästi joukkueen vahvuuteen.

31-vuotias Akkanen tekee paluun Joensuuhun neljän vuoden tauon jälkeen. Mies pelasi joukkueessa kaudet 2005-2009 sekä 2010-2011, ja toimi viimeisellä kaudellaan joukkueen kapteenina. Tämän jälkeen Akkanen siirtyi Mikkelin Jukureihin, missä hän oli voittamassa Mestiksen mestaruutta keväällä 2013 ja 2015.

Myös Jukureissa Akkanen toimi viimeisellä kaudellaan kapteenina, ja kaikkiaan konkaripuolustajalla on kokemusta Mestiksestä peräti 398 ottelun verran. Kaukalon lisäksi Akkanen tulee työskentelemään myös seuran toimistossa myynnin ja markkinoinnin parissa.

Urallaan 123 peliä Liigassa pelannut Lehikoinen luuti ärjypaitojen alakerrassa edellisen kerran kausilla 2012-2014, jonka jälkeen hän siirtyi KooKoon miehistöön. Viime kaudella mies nakutti runkosarjassa tehopisteet 10+13 ja oli pudotuspeleissäkin koko sarjan tehokkain pakki.

Lehikoisen sopimukseen liittyy purkupykälä, joka mahdollistaa hänen lähtemisensä tarvittaessa kesken kauden Liigaan tai ulkomaille.