NHL-seura Boston Bruins on ollut otsikoissa kesän aikana useamman ison luokan vaihtokaupan ja seuran ravistelun myötä.

Pettymykseen päättyneen viime kauden jälkeen, jossa Bruins ei päässyt edes pudotuspeleihin, Bruins erotti sen GM:nä toimineen Peter Chiarellin ja nosti GM:ksi Don Sweeneyn.

Sweeneyn alaisuudessa Bruins kauppasi hyvin lupaavan puolustajan Dougie Hamiltonin sekä tähtilaiturin Milan Lucicin.

Liikkeiden yhteydessä Bruins haali itselleen useamman varausvuoron. Sillä olikin muun muassa tämän kesän NHL-draftissa kolmen vuoron putki ykköskierroksen keskellä.

Pienehkön uudelleen rakennuksen keskellä Bruinsissa ollaan kuitenkin hyvin luottavaisin mielin sen suhteen, että seura pystyy yltämään pudotuspeleihin ensi kaudella, eikä valu NHL:n pohjasakkiin.

– Itäisessä konferenssissa on paljon tasaisuutta ja tulee olemaan tiukkaa sekä haastavaa. Mutta uskon, että pystymme olemaan pudotuspelijoukkue, Bruinsin presidentti Cam Neely sanoi Boston Heraldille.

– Enkä halua, että se on meidän ainoa tavoite, olla pudotusepelijoukkue. Se ei ole kovin korkea tavoite. Tulemme ylittämään sen, Neely jatkoi.

Seurassa luotetaan nyt useamman nuoren pelaajan ottavan lisää vastuuta, mistä myös Neely puhui lehden haastattelussa.

– Haluamme parantaa kokonaisvaltaisesti siitä, missä olimme viime kaudella. Uskon, että jos esimerkiksi (David) Pastrnak, (Brett) Connolly ja (Ryan) Spooner parantavat, niin en näe yhtään syytä miksi meillä ei voisi olla hyvä vuosi tiedossa, Neely sanoi.