Kärpät vahvisti rivejään kovilla suomalaisnimillä – ”Upea asia”

© Kuva: Getty Images

Oulun Kärpät kertoo verkkosivuillaan tehneensä pelaajasopimukset maalivahti Sami Aittokallion ja puolustaja Jani Hakanpään kanssa. Aittokallio ja Hakanpää ovat jo aiemmin treenanneet Kärppien ringissä (lue lisää).

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoi olevansa tyytyväinen hankintoihin.

– Meidän puoleltamme on upea asia, että saimme riveihimme kaksi pelaajaa, jotka ovat jo todistaneet pystyvänsä pelaamaan Liigassa hyvällä tasolla. He ovat potentiaalisia huippupelaajia kotimaan liigaan, Aho sanoi Kärppien kotisivuilla.

22-vuotiaan Aittokallion viime kausi kului Colorado Avalanchen farmiseurassa. Hakanpää, 23, puolestaan kiekkoili St. Louis Bluesin farmiseurassa. Heistä tuli rajoitettuja vapaita agentteja 1.7.

Heidän sopimuksensa Kärppien kanssa ovat kaksivuotiset.