Tampa Bay Lightningin kärkipelaajiin lukeutuva Valtteri Filppula oli kolmannen finaalin jälkeen oletettavasti tyytyväinen. Lightning kaatoi Chicagon 3-2 ja otti 2-1 johdon ottelusarjassa.

Filppula kehui monen muun tavoin pelin jälkeen Lightningin maalivahtia Ben Bishopia, jonka kunnosta on noussut finaalien kohutuin asia. Kolmannessa finaalissa näytti siltä, että Bishopia selvästi sattui.

– Heillä oli paljon laukauksia ja paljon mahtavia paikkoja. Hän oli uskomaton. Sitä me myös tarvitsimme. Onnistuimme tekemään avausmaalin ja sitten he tekivät ylivoimalla 1-1:een, ja meille tuo tulos oli hyvä ensimmäisestä erästä. Toisessa ja kolmannessa erässä pelasimme paljon paremmin, Filppula kehui Bishopia ja samalla tiivisti Lightningin pelaamista Fox Sportsille.

Filppula oli myös vakuuttunut Lightningin Victor Hedmanista, joka oli kolmannen ottelun tähti. Varsinkin ensimmäisessä maalissa Hedman väläytti upeaa peliälyään syöttämällä kiekon oman maalin viereltä Lightningin hyökkäyssiniviivalle maalintekijä Ryan Callahanille.

– Hän liikkuu niin hyvin. Hän lähtee mukaan hyökkäyksiin. Se oli kova syöttö ja niin oli myös laukauskin, joten myös (Callahan) onnistui tilanteessa hyvin, Filppula totesi.