Los Angeles Kingsiä viime kaudella edustaneelle Jarret Stollille on täräytetty tuomio huumeiden hallussapitoon liittyvästä tapauksesta.

Stollia vastaan nostettu syyte huumeiden hallussapidosta kumottiin syytteestä sopimisella, minkä yhteydessä hän vältti vankilareissun. Sen sijaan Stoll myönsi syyllisyytensä kahteen rikkomukseen, jotka liittyivät hänen pidätykseensä Las Vegasissa huhtikuussa.

NHL-seuran Kingsin kauden päätösjuhlien yhteydessä Las Vegasissa Stoll pidätettiin kokaiinin ja MDMA:n hallussapidosta. Rangaistukseksi määrättiin 32 tuntia yhdyskuntapalvelua, joka on suoritettava 120 päivän sisällä tuomiosta.

Stoll tulee työskentelemään lasvegasilaisten nuorten ja Pelastusarmeijan kanssa.

Maksimituomiona tapauksessa olisi voinut olla neljän vuoden mittainen vankeusrangaistus.

– Nyt tämä asia on ratkaistu ja olen kiitollinen mahdollisuudesta, jossa voin tarjota kokemuksen pohjalta oppia ja positiivisia elämänohjeita nuorille tämän päätöslauselman myötä, Stoll sanoi ESPN:n mukaan.

– Keskityn jääkiekkoon ja odotan sitä, että pääsen takaisin jäälle ensi kaudeksi, Stoll jatkoi.

33-vuotias Stoll ei tule isolla todennäköisyydellä jatkamaan Kingsin riveissä, vaan hän valuu vapaiden pelaajien markkinoille.

Kingsillä oli jo kauden aikana haasteita kaukalon ulkopuolisten asioiden kanssa, sillä venäläispakki Slava Voinov missasi käytännössä koko kauden perheväkivaltatapauksen selvittelyn ja siihen liittyvän oikeudenkäynnin odottelun takia.