Ilveksessä viimeksi pelannut Juha Järvenpää, 25, on yksi ensi kaudeksi Liigaan nousseen KooKoon profiilihankinnoista. Seurahan tiedotti äskettäin kerralla yli 20 pelaajan sopimuksista.

Järvenpää kommentoi tuoreeltaan KooKoon nykyistä ryhmää.

– Nimilistaa kun katselin, niin kaikki ovat enemmän tai vähemmän tuttuja. Mukana on entisiä joukkuekavereita tai olen ainakin pelannut heitä vastaan. Hyvännäköinen nippu, Järvenpää kommentoi KooKoon videohaastattelussa.

Järvenpää on ollut seurassa kahdesti aiemminkin lyhyiksi jääneillä lainasopimuksilla. Ensimmäisen pestin maku varsinkin jäi happamaksi, mutta syyt löytyivät kaukalon ulkopuolisista tapahtumista.

– Ekalta keikalta kaudelta 2009-20010 saldona oli varastettu läppäri ja rikottu auton ikkuna. Oli vähän kylmä painella ensimmäisiltä lomilta takaisin inttiin. Muuten hauska kahden pelin mittainen keikka täällä.

– Oli tarkoitus olla loppukausi täällä, se oli viimeinen junnuvuoteni. Mutta lopulta juttu kariutui. Toinen jaksokin (2013-2014) loppui lyhyeen kuin paikat hajosi, piti silloinkin olla täällä loppukauden.

Järvenpää asettaa itse kovat tavoitteet ryhmälle avauskaudeksi.

– Itse laskeskelin, etten ole koskaan jäänyt plaoyffien ulkopuolelle, en junnuissa tai aikuisten tasolla. Se on ainakin oma minimitavoitteeni kaudelle!