Mestiksen tänä kevään voittanut Mikkelin Jukurit on tehnyt sopimukset puolustaja Vilho Virmavirran ja hyökkääjien Niko Laakkosen ja Teemu Henritiuksen kanssa.

Vilho Virmavirta on isokokoinen oikealta laukova puolustaja, joka siirtyy Jukureihin Tapparan organisaatiosta. Mestis-kokemusta hänellä on kahdelta kaudelta 55 ottelun verran LeKin riveistä.

Teemu Henritius siirtyy Jukureihin Vaasan Sportista. Viime kaudella hän teki 51 liigaottelussa tehopisteet 2+7. Henritius on keskushyökkääjä, joka on pelannut koko uransa, viime kautta lukuun ottamatta, Jokereiden organisaatiossa.

– Uudet pelaajat ovat urheilullisia ja luonteeltaan tavoitteellisia. Virmavirran raamit ja kätisyys yhdistettynä kiekolliseen peliin sopivat meidän palettiin. Henritius pelaa joukkueelle, on pelaajana monipuolinen ja omaa kapasiteettiä tehdä numerotulosta, kertoo urheilujohtaja Tommi Kerttula Jukureiden kotisivuilla.

Kaksi aiempaa kautta Jukureissa pelannut Niko Laakkonen jatkaa joukkueessa. Laakkonen on tehnyt Jukureille kahden kauden aikana 39 maalia ja hankkinut 46 syöttöpistettä.

– ”Laku” on joukkueen hiljainen johtaja, joka näyttää esimerkkiä kentällä. Työmoraali on korkea, samoin fyysinen puoli. Vimma pelata tarttuu taatusti kanssapelaajiin, kommentoi Kerttula.

Jukurit on tehnyt myös yhden juniorisopimuksen, kun seuran A-nuorissa pelaava Tatu Vihavainen kirjoitti nimensä 1+1 malliseen sopimukseen.