Sami Lepistön Avtomobilist Jekaterinburg kaatui perjantai-iltana saappaat jalassa Ak Bars Kazanin vieraana ja kausi KHL:ssä päättyi siihen kazanilaisten edettyä jatkoon KHL:n pudotuspeleissä otteluvoitoin 4-1. Avtomobilist taisteli kuitenkin loppuun saakka, nousi kolmannessa erässä jo maalin päähän, mutta kiri ei riittänyt, vaan Ak Bars voitti ottelun 3-2.

– Lopussa oli paikkoja tasoittaakin, mutta ei vain saatu maalia aikaan. Jos olisi pelattu 1-2 minuuttia lisää, niin se tasoitus olisi voinut tullakin ja pelissä käydä toisin. Siinä mentiin kaikki tai ei mitään, paikkoja oli mutta ei saatu sisään ja no… kausi on loppu, Lepistö kertoi SuomiKiekko-sivustolle Kazanissa.

Avtomobilist piti selvänä suosikkina ottelusarjaan lähtenyttä Ak Barsia tiukoilla käytännössä jokaisessa ottelussa, mutta voitot jäivät kuitenkin yhteen.

– Selvästi altavastaajinahan me lähdimme tähän ottelusarjaan, mutta mahdollisuutemme meilläkin oli. Tällaista lätkä kuitenkin on, Lepistö huokasi.

– Pelasimme oikeastaan koko kauden paremmin hyviä joukkueita vastaan ja Kazan on todella kova ryhmä. He pelasivat etenkin ylivoimalla tosi hyvin ja meillä alivoima ei ihan niin hyvin toiminut, vaikka maalivahtimme pelasikin erinomaisesti.

Yksi voitto oli sekin kuitenkin pienimuotoista historiaa.

– No joo, kolmas vuosi ja viimein voitto pudotuspeleissä. Kahdessa ensimmäisessä pelissä olisimme kuitenkin voineet kääntää tämän ottelusarjan suuntaa enemmänkin, mutta toisen niistä peleistä mokasimme ihan itse.

– Nyt sitten pelit ovat ohi ja katsotaan rauhassa eteenpäin.

Marina Mukhametzyanova, Kazan