TUTO Hockey on illan Mestis-kierroksella kovan paikan edessä.

LeKi johtaa puolivälieräsarjaa jo lukemin 3-1, mikä on saanut turkulaisryhmän ensimmäistä kertaa selkä seinää vasten -asemaan.

TUTO-leirissä illan ottelua (pääset katsomaan sitä tästä) ei odoteta kuitenkaan pelon kanssa.

– Ei ole ensimmäinen kerta mullekaan, että ollaan otteluvoitoissa 3-1 häviöllä. Kaksi tai kolme kertaa on aikaisemmin vastaavanlaisesta tilanteesta noustu, eikä se mikään mahdottomuus ole, joukkueen kapteeni sekä kirkkain tähti Timo Pärssinen luonnehti seuran sivuilla.

Konkarihyökkääjä tietää siis, mistä puhuu. Yksi helpotus TUTOlle on LeKin maalivahtitilanne. Möröksi noussut Mika Noronen ei aloita nimittäin keskiviikkona vieraiden maalilla.

– Täytyy LeKille antaa krediittiä. He ovat puolustaneet hyvin ja uhrautuvasti. Sen muurin murtamiseen meidän täytyy keksiä keinot huomiselle. Ja sitä mitä ei näe, on vaikea torjua, Pärssinen korosti maskipelaamisen tärkeyttä.

Henkisesti yksi tärkein elementti turkulaisryhmän kannalta on maltti. Sitä myös konkarihyökkääjä painotti.

– Paine pitää osata ottaa oikealla tavalla ja kääntää positiiviseksi energiaksi. Mailaa puristamalla homma ei parane. Ratkaisua ei tarvitse hakea ekassa vaihdossa tai ekassa erässä. Voi olla, että menee aamukahdeksaan, mutta kärsivällisesti kun tehdään hommia, niin uskon että homma kääntyy meille.

Puolivälierien tilanteet:

Jukurit-KeuPa voitot 4-0(sarja ratkennut)

Kookoo-SaPKo voito 2-2

TUTO-LeKi 1-3

Hokki-JYP-Akatemia 3-1