NHL:ssä vastaan tuli erikoisempi tapaus viikonloppuna.

Suositusta Puck Daddy -blogistaan tunnettu Yahoon toimittaja Greg Wyshynski tapasi baarissa paljon blogissaan kritisoimansa NHL-päätuomarin Tim Peelin, jonka kanssa Wyshynski kävi keskustelua muun muassa siitä, millainen Peelin oma näkökulma menneisiin tapahtumiin, tapahtuneisiin virheisiin sun muihin on.

Tapaamisen yhteydessä Peel ja Wyshynski ottivat yhteisen kuvan, jossa molemmilla käsissään on tequila-paukut. Tästä Wyshynski julkaisi kuvan Twitterissä:

Greg Wyshynski

@wyshynski
Oh nothing. Just me and NHL referee Tim Peel doing a tequila shot. #BreakTheInternet #NHL #MvsW

– 90 minuutin jälkeen kävelin baarista ulos lumisateeseen. Toivon, että Tim sai tästä irti, mitä hän halusi, koska minä ainakin sain: hieman parempaa ymmärrystä miehestä itsestään, hänen virheistään ja uudenlaisen näkökulman meidän kritiikkiin tuomareita kohtaan. Ja tämän kuvan, Wyshynski kirjoitti tapaamisen jälkeen ja viittasi kyseiseen tequila-kuvaan.

Tästä seurasi kuitenkin jatkotoimenpiteitä, sillä NHL:n mukaan kyseinen kuva osoitti sopimatonta käytöstä.

Peelille oli merkattu tuomittavaksi seuraavaksi New Jersey Devilsin ja Pittsburgh Penguinsin välinen ottelu, mistä hänet kuitenkin vedettiin pois.

Pelikielto tai viheltämiskielto jäi kuitenkin yhden ottelun mittaiseksi, sillä Peel oli jälleen tuomaroimassa lauantaina New Yorkissa Rangersin pelissä. Hänet on myös nimetty Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisen yön peliin St. Louis Blues vastaan Tampa Bay Lightning.

Peel on tullut tutuksi NHL-pelien lisäksi myös muun muassa olympialaisista tuomarointitehtävissä.