Anaheimissa Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä juhlittiin Teemu Selännettä, jonka paita nostettiin Ducksin kotiareenan Honda Centerin kattoon.

NHL:n historian pisimmäksi paidanjäädytystilaisuudeksi venynyt seremonia kesti lähemmäs puolentoista tunnin ajan, milloin puhumassa kävi niin NHL:n ykköspomo Gary Bettman kuin Jari Kurri ja useampi muukin taho.

Selänne myös teki erittäin hienon eleen, kun hän muisti hänelle todella tärkeää entistä agenttiaan Don Baizleytä, joka menehtyi muutama vuosi takaperin.

Baizleylle oli jätetty tyhjä jakkara seremoniatilaisuudessa Selänteen perheen lähelle. Myös muistopuheessaan Selänne nosti agenttinsa esille.

– Se kaikki, mitä häneltä sain, mitä kaikkea hän teki minun eteeni, en voi enempää kiittää sitä. Hän oli kuin isä minulle täällä Pohjois-Amerikassa, Selänne muisteli.

Isoa kunniaa Selänne antoi nimenomaan faneille Honda Centerissä.

– Kiitos niin paljon siitä, mitä olette tehneet minulle ja perheelleni. Juuri te fanit olette tehneet tästä niin hienon paikan. Olen nostanut aina esille urani hienoimmaksi hetkeksi juuri 2007 ja Stanley Cupin voittamisen, koska se tapahtui juuri täällä.

– Olen ollut niin onnekas monella tapaa. Tämä koko matka on ollut todella uskomaton ja on vain niin paljon kiitettävää, Selänne tiivisti.

Selänne myös nosti isosti esille nimenomaan Suomen tärkeyden.

– Olen ollut aina ylpeä siitä mistä tulen. Suomi on niin iso juttu minulle. Siellä on niin paljon ihmisiä, jotka ovat auttaneet minua ja kaikki ne ystävyyssuhteet mitä olen saanut. On aina ollut iso kunnia kantaa Suomen maajoukkueen paitaa. Se on ollut aina erityinen tunne pukea se paita päälle.