Tässä ovat ehdokkaat Mestarien liigan parhaaksi pelaajaksi

© Kuva: Ilari Isotalo

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Jääkiekon ensimmäisen Mestarien liiga -kauden eli CHL:n parhaaksi pelaajaksi on ehdolla kolme pelimiestä.

Nordicbet MVP Trophyä tavoittelee kolme ruotsalaisjoukkueen pelaajaa: norjalaishyökkääjä Mathis Olimb (Frölunda), ruotsalaispakki Erik Gustafsson (Frölunda) sekä ruotsalaisveskari Joel Lassinantti (Luulaja). Kolmikko on jäällä myös CHL:n finaalissa ensi tiistaina Luulajassa.

Suomea MVP-raadissa edusti SuomiKiekko-sivuston toimittaja Panu Markkanen.

– Raadin kaikki viisi jäsentä saivat nimetä viisi pelaajaa. Omalla listallani Olimb oli ykkönen ja Gustafsson kakkonen. Viisikostani löytyivät myös suomalaiset Kristian Näkyvä (Luulaja) ja Joonas Donskoi (Kärpät), mutta nähtävästi ruotsalaiset olivat äänestäneet yhtenäisesti sinikeltaista väriä, Markkanen kertoo.

Raadin nimekkäin jäsen on entinen NHL-peluri ja Ruotsin nykyinen GM Johan Garpenlöv. Muut valitsijat ovat CHL:n toimittaja Derek O’Brien, ruotsalaistoimittaja Robert Pettersson sekä liigan sponsorin, peliyhtiö Nordicbetin, markkinointipäällikkö Mikael Nilsson.

Raadin englanninkieliset perustelut voi lukea CHL:n virallisilta sivuilta täältä. Voittaja palkitaan pokaalilla heti finaalin jälkeen.

MTV:n lähetyksessä lisäväriä finaaliin tuo selostus, josta vastaa Katsomon puolella maestro Juhani Tamminen. Päälähetyksen hoitaa Antero Mertaranta.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!