Avaussesongillaan KHL:ssä flopannut Ville Kolppanen on yhä Neftehimikin vahvuudessa, vaikka KHL:n verkkosivut kertoivat seuran lähettäneen hänet farmiin VHL:ään.

Neftehimik yritti ensin kaupata häntä toiselle seuralle, mutta yksikään seura ei ollut suomalaisvahdista kiinnostunut, joten mies lähetettiin ainakin teknisesti paperilla farmiin. KHL poisti Kolppasen jopa hetkellisesti pois Neftehimikin kokoonpanosta, mutta on lisännyt maalivahdin takaisin nimiluettoloon.

Neftehimikin päävalmentaja Vladimir Krikunov kertoo yllättäen, että Kolppanen jatkaa ainakin toistaiseksi edustusjoukkueen ryhmässä.

– Älkää uskoko internetiin. Emme me ole Kolppasta minnekään lähettäneet, Krikunov sanoi Sportboxille.

– Hän on Nizhnekamskissa ja harjoittelee joukkueen kanssa.

Neftehimikin suomalaisvahti on pelannut tällä kaudella 20 peliä, joissa on torjunut ainoastaan kaksi voittoa. Päästettyjen maalien keskiarvo ei mairittele: keskimäärin 3,52 per mittelö.

Olisi suoranainen ihme, mikäli Krikunov luottaisi vielä Kolppaseen ja laittaisi Ilveksen ex-kassarin maalille. Kolppasta ei auta sekään, että hän kuului Championat-sivuston mukaan lakkoryhmään, joka kieltäytyi pelaamasta (uutinen).

Jussi Franck
Twitter: @JussiFranck