Ville Kolppasen pelit on ainakin toistaiseksi pelattu KHL:ssä.

Kolppasen seura Neftehimik laittoi miehen pari päivää sitten siirtolistalle. Koska yksikään seura ei suomalaiskassaria odotetusti huolinut, on Kolppanen saanut ykkösjoukkueesta potkut ja siirretty ainakin paperilla farmiin, jossa hän tuskin pelaa peliäkään.

Neftehimikin suomalaisvahti on pelannut tällä kaudella 20 peliä, joissa on torjunut ainoastaan kaksi voittoa. Päästettyjen maalien keskiarvo ei mairittele: keskimäärin 3,52 per mittelö.

Kolppanen aiheutti kohuotsikon KHL:ssä, kun Championat-sivusto tiesi kolmen Neftehimik-pelaajan (Kolppanen, Tim Stapleton ja Dan Sexton) lakkoilusta. Lakkoilun syynä oli roimasti pienentynyt palkkapussi ruplan romahtamisen takia.

Ei ole siis mikään ihme, että Kolppanen sai nyt monoa. Stapletonin Neftehimik sai myytyä Metallurg Magnitogorskiin. Sextonin jatko Neftehimikissä on yhä auki.

Jussi Franck
Twitter: @JussiFranck