Ak Bars Kazanin Fedor Malyhinia on venäläismediassa verrattu maineikkaaseen Pavel Datsjukiin.

Viime kaudella Malyhin, 23, loisti keskikastin Avtomobilistissa, josta venäläisnuorukainen jatkoi Kazaniin muhkean palkkapussin sekä uusien tavoitteiden perässä. Malyhin on tällä hetkellä uuden tilanteen edessä, sillä Kazanilla on paperilla useita tähtiä ja KHL:n yksi kovimmista nipuista.

Tähtistatuksesta Malyhin ei tosin perusta.

– Olen samaa mieltä, että meidän joukkue on erittäin tasapainoinen ja taidokas. Kiekkoilijoiden taso on erittäin korkea, mikä vastaa niitä korkeita tavoitteita, joita seurallamme on. Mielestäni voimme toteuttaa nuo tavoitteet, Malyhin sanoo Sport-Ekspressille.

– Mutta älkää kutsuko minua tähdeksi. Olen tavallinen pelaaja, joka haluaa tehdä maaleja ja päästä maajoukkueeseen.

Avtomobilistissa Malyhinin vyölle kertyi viime kaudella 54 peliä ja komeat pisteet 22+22.

KHL:n sarjatilanteet näet erikoissivultamme TÄÄLTÄ!