Venäläisen Sportboxin mukaan Slovan Bratislavasta eronnut päävalmentaja Rostislav Cada lähti osittain siksi, koska mies riitaantui Jokereita viime kaudella edustaneen Ladislav Nagyn kanssa.

Sportboxin tietojen mukaan erityisesti tähtipelaaja Nagyn kanssa Cadan sukset menivät ristiin ja konfliktia oli myös muun pelaajiston kanssa. Nagy on bratislavalaisseuran paras pistemies. Tämän lisäksi tshekkikäskijää hiersi seurajohdon asenne joukkueessa pelaavia pohjoisamerikkalaisia kohtaan. Seurajohdon mukaan rapakon takaa tulleista pelaajista ei ole ollut hyötyä.

Cadan ero tuli julkisuuteen perjantaina. Seurajohto yritti saada Cadaa jäämään, mutta se ei enää onnistunut.

Cadan seuraajasta ei ole vielä varmuutta. Ykköskandidaattina pidetään viime kaudella Avangard Omskia koutsannutta Milos Rihaa, joka nähtiin lauantaina Slovan Bratislavan pelissä Moskovan TsSKA:ta vastaan.

KHL:n sarjatilanteet ja Jokerien pelit näet erikoissivullamme TÄÄLLÄ!