KHL-mahtiseura Pietarin SKA virittelee mahdollisesti jo seuraavaa NHL-siirtopommia.

SKA:n seurajohto ei aio katsoa vierestä joukkueensa alisuorittamista, vaan lataa lisää paukkuja miehistöönsä.

Alkusoittona SKA hankki maajoukkuepakki Anton Belovin Edmonton Oilersista. Viime kaudella pietarilaisseura sysäytti todellisen uutispommin, kun se kiinnitti Ilja Kovaltshukin NHL-seura New Jersey Devilsistä.

Ja kuten sanonta kuuluu: eikä tässä vielä kaikki, sillä SKA:n presidentti ja hallituksen puheenjohtaja Gennadi Timtshenko lupaa lisää laatua joukkueeseensa.

– Lisää yllätyksiä on tietenkin tulossa. Täytyy ymmärtää, ettemme ole edes päässeet vielä Gagarin Cupin finaaliin, Timtshenko paaluttaa RIA Novostille vihjaten jo seuraavasta megahankinnasta.

– Sen takia meidän täytyy ottaa askelia, joita me teemme. Meidän täytyy etsiä se koostumus, joka auttaa saavuttamaan haluttuja tavoitteita.

Rahasta hankinnat eivät ole kiinni. SKA teki Kovaltshukista kerta heitolla KHL:n palkkakuninkaan. Belovista tuli todennäköisesti KHL-historian parhaiten palkattu puolustaja. Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin on yhdistetty huhuissa (jälleen kerran) KHL:ään. Olisiko Ovetshkin SKA:n seuraava shokkisiirto?