Moskovan TsSKA teki lopulta odotetun ratkaisun, kun se antoi lähtöpassit jenkkipäävalmentaja John Torchettille.

Torchetti ei lopulta vakuuttanut ollenkaan, sillä TsSKA hyytyi selkeästi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Jenkkikoutsi ei pystynyt ulosmittaamaan lähellekään maksimia joukkueestaan eikä pelitapa miellyttänyt seurajohtoa.

Moskovalaisseura tiedotti samalla, että kuuma venäläiskäskijä Dmitri Kvartalnov koutsaa jatkossa TsSKA:ta. Sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu, koska yksityiskohdat on vielä hieromatta.

Kvartalnovia huhuttiin pitkin viikkoa Moskovaan, joten kiinnitys oli myös odotettu. Kvartalnov on yksi Venäjän kuumimmmista päävalmentajista, joka teki Sibirissä seurahistoriaa. Novosibirskilaisseura eteni ensimmäistä kertaa KHL-pudotuspelien toiselle kierrokselle, joten Sibirille menetys on äärimmäisen valtava.